روش پخت و طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات به روش رستورانی
روش پخت و طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات به روش رستورانی
طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام کوکوی مرغ و سبزیجات را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات به روش رستورانی
برای تهیه این کوکو میتوانید همراه با فلفل دلمهای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات :
تخم مرغ :♦: 6 عدد
سیب زمینی متوسط :♦: 1 عدد
پیاز متوسط :♦: 1 عدد
مرغ پخته شده :♦: 1 پیمانه رنده شده
شیر :♦: یک چهارم پیمانه
کره :♦: 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز و سبز :♦: نصف از هر کدام
روغن زیتون :♦: یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا :♦: نصف پیمانه (اختیاری)
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
روش پخت و طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات به روش رستورانی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه فیله کوکوی مرغ و سبزیجات :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات ابتدا باید
فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
شیر و تخم مرغ و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات مکعبی شکل یک سانتیمتری تقسیم کنید.
سیب زمینیها را درون روغن زیتون در یک تابه آنقدر سرخ کنید تا نرم شوند سپس نمک اضافه کنید.
در حین سرخ شدن سیبزمینیها، پیاز و فلفلهای دلمهای را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
آنها را به سیب زمینیهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و آنها را نیز سرخ کنید.
روش پخت و طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات به روش رستورانی
زمان آماده سازی و پخت این کوکو حدود 40 دقیقه می باشد
در یک کاسه مرغ و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف نسوز مخصوص فر، کره را آب کنید.
مخلوط تخممرغ و شیر را درون ظرف ریخته و مرغ رنده شده و نیز سبزیجات را روی مخلوط پراکنده کنید.
در صورت تمایل، روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
مواد تهیه شده را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.
روش پخت و طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات به روش رستورانی
- ۹۷/۰۷/۰۷